Cum să alegeți o mașină cu telecomandă?

Dacă sunteți în căutarea unei jucării distractive și accesibile pentru copilul dumneavoastră, o mașină cu telecomandă este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni! Datorită controlului simplu și a trucurilor speciale, mașinile au câștigat popularitatea multor copii și au devenit una dintre cele mai populare jucării. Marca Lexibook oferă o gamă excelentă de mașinuțe, care sunt un cadou minunat pentru micii entuziaști.

Gama noastră de mașini satisface fanii trucurilor de cascadorie, efectelor speciale, până la iubitorii de mașini de construcție și cei care doresc să încerce controlul prin mișcarea încheieturii, sau cei care încep să se joace cu mașinuțele și doresc în același timp un spectacol adevărat! În videoclipurile disponibile în descrierea produsului pentru majoritatea mașinuțelor noastre cu telecomandă, puteți vedea ce pot face diferitele modele. Lista este variată, așa că haideți să începem!

Baterii reîncărcabile

Toate mașinuțele marca Lexibook sunt echipate cu baterii reîncărcabile, care durează aproximativ 20 de minute după încărcare. Prin urmare, veți avea nevoie de baterii alcaline doar pentru telecomandă în majoritatea modelelor.

Mașinuțe revoluționare cu control de mișcare

Să începem cu bestsellerul nostru, și anume mașinuțele cu control de mișcare. Aceste modele se pot lăuda cu două moduri de control - telecomandă și mișcare. Cu o simplă mișcare a încheieturii puteți face trucuri incredibile și este potrivită pentru cei care își doresc să exploreze noile posibilități ale masinuței. Efectele de sunet și de lumini adaugă la spectacolul de cascadorie și vă puteți bucura de aceasta atât în interior, cât și în exterior. Cu siguranță nu vă veți plictisi!

Modele îmbunătățite pline de efecte speciale și trucuri incredibile

Aveți acasă un utilizator pretențios care este familiar cu lumea mașinilor și este greu de surprins? Gama noastră nu îi va impresiona doar pe micuții entuziaști! Roți cu suspensii potrivite pentru orice teren, "fum" de apă pentru un efect mai realist, rotație pe loc, derapaje, trucuri pe șase roți, viteza de până la 12 km/h, efecte sonore și luminoase uimitoare, mișcare în ritmul muzicii, stil de curse sau poate o mașină în formă de dinozaur? Toate acestea sunt posibile la noi, trebuie doar să alegeți modelul potrivit.

 

Constructor mic și pompier

Copilul dumneavoastră preferă mașinile de construcție și camioanele în locul celor de curse și de cascadorie, dar totuși dorește să se bucure de controlul lor la distanță? Le vom face pe plac și acestora! Modelele realiste de mașini de construcție vor încânta cu funcțiile și cu echipamentul lor. Se descurcă cu nisipul și cu încărcăturile mici, fiind o alegere excelentă pentru orice mic constructor. Micii pompieri vor aprecia mașina cu rezervor de apă și scară extensibilă!

 

Cascadorii cu întoarceri de 360° pe orice teren

Sunteți începatori în domeniul mașinilor dar în același timp doriți să impresionați publicul de la locul de joacă sau de pe scările din fața casei? Mașinuțele de cascadorie vor face trucuri și rotiri de 360°, nu se tem de sărituri, echilibru pe două roți sau răsturnări pe ambele părți. Puteți alege funcția demo și vă puteți bucura de trucurile învățate, sau puteți programa singuri mișcările dorite ale mașinuței. Anvelope aderente sau tracțiune integrală? Alegeți modelul potrivit în funcție de preferințele dumneavoastră, și la un preț excelent!

 

Surprindeți-vă copiii cu un cadou original

Mașinuțele cu telecomandă de la Lexibook sunt un cadou minunat pentru copii în categoria de vârstă 6+, dar sub supravegherea unui adult vor fi apreciate cu siguranță și de entuziaștii mai mici. Alegerea celui mai potrivit model este mai simplă atunci când aveți în vedere interesele și nevoile copilului dumneavoastră. Cu o înțelegere a modului în care funcționează și a diferențelor dintre funcțiile și aspectul lor, cu siguranță veți alege modelul potrivit care vă va garanta succesul. Mult noroc în alegere!