Cum să-i distrezi pe copii în timpul călătoriilor

Călătoriile cu copiii pot părea uneori stresante, dar nu trebuie să fie așa! Ca părinți, dorim să asigurăm călătorii cât mai liniștite, dar în același timp distractive, sigure și practice. Cheia este o bună planificare și cunoașterea modalităților de a-i distra pe copii în timpul călătoriei! Fie că sunteți pe aeroport, în avion sau în mașină, călătoriile alături copiii mici necesită o anumită creativitate. Din fericire, există multe opțiuni pentru a face călătoria către destinația dorită plăcută pentru toți membrii familiei.

Căști: distracție fără a-i deranja pe alții

Căștile sunt utile în orice situație! Cu ajutorul lor, copiii pot asculta poveștile și cântecele lor preferate sau pot urmări videoclipuri, fără a deranja alți pasageri și permit astfel tuturor persoanelor de la bord (inclusiv dumneavoastră) să se bucure de o călătorie liniștită. Există modele cu fir, care sunt ideale pentru copiii mai mici, dar și modele fără fir cu funcție Bluetooth, care oferă o mai mare libertate de mișcare. Căștile noastre, atât cele cu fir cât și cele fără fir, sunt funcționale și la modă în același timp. Disponibile cu eroii preferați ai copiilor dumneavoastră!

Tabla magnetică de desen: creație fără dezordine

Tabla magnetică multicoloră de desen este activitatea ideală pentru copiii dumneavoastră în mașină sau în timpul zborului. Stiloul atașat cu o sfoară și ștampilele magnetice economisesc timpul de căutare a creioanelor sau a pixurilor împrăștiate pe jos, când este cel mai puțin convenabil. Copiii se pot bucura de ore nesfârșite de pictură și dumneavoastră puteți fi liniștit(ă) pentru că totul se desfășoară fără dezordine și fără riscul de a face mizerie.

Consolă de jocuri de buzunar: lumea jocurilor portabile

Un alt sfat excelent sunt consolele de jocuri de buzunar portabile, care cu siguranță îi vor distra pe copiii dumneavoastră în timpul momentelor lungi de așteptare. Datorită unei game variate de jocuri, nu trebuie să vă faceți griji, copiii nu se vor plictisi. Și dimensiunea compactă este exact ceea ce veți aprecia cel mai mult în timpul călătoriilor. Disponibile cu eroii preferați ai copiilor dumneavoastră!

Jurnale de călătorie: implicați-vă copiii în activitățile de călătorie

Transformați călătoriile într-o activitate educativă! Scrierea în jurnal încurajează copiii să reflecteze asupra experiențelor lor. În același timp, pot înțelege și aprecia o altă cultură și se pot familiariza cu o țară străină prin propriile lor notițe. Jurnalul de călătorie le permite să își amintească cu bucurie și entuziasm utlimele aventuri sau să își planifice viitoarele călătorii. Descoperiți lumea împreună cu copiii dumneavoastră!

Expediție aventuroasă: orientarea în teren este esențială

Plănuiți o excursie cu bicicleta sau cu cortul pentru copiii dumneavoastră? Radiouriile, lanternele și ceasurile cu eroii preferați sunt elemente esențiale care vor transforma excursiile lungi în adevărate aventuri! În acest fel, puteți distra copiii, asigura siguranța și o bună comunicare.

Baterie externă: rămâneți conectat

Un încărcător portabil vă poate salva din multe situații tensionate când bateria se descarcă în timpul călătoriei. Puteți încărca telefoanele, tabletele și alte dispozitive compatibile oriunde, oricând și astfel puteți rămâne în permanență conectați. În plus, datorită bateriei externe, nu trebuie să întrerupeți distracția copiilor dumneavoastră!

Jocuri de masă: distracție pentru întreaga familie

Jocurile de masă sunt o modalitate excelentă de a vă distra în timpul vacanței, fie că sunteți pe plajă sau vă ascundeți de ploaie într-o cabană. Puteți încerca și jocuri electronice, ca de exemplu șahul electronic. Nu numai că jocurile oferă ore de bucurie și râsete, dar oferă și distracție tradițională. Puțină competiție între membrii familiei creează amintiri minunate! 

Indiferent unde mergeți, nu compromiteți confortul sau siguranța. Cu puțină pregătire, puteți începe să creați cele mai uimitoare amintiri de familie și să vă bucurați împreună de călătorie. Și asta este cel mai important!