Noutați din lumea cinematografiei - Filmul Super Mario Bros

Cine nu cunoaște faimosul erou italian Super Mario™, al cărui nume a provocat o mare agitație și a declanșat o febră globală printre milioane de fani? Super Mario Bros de la Nintendo este una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite lumi de joc din istorie. Acest joc legendar a apărut pentru prima dată în 1985 și continuă să distreze generațiile și astăzi! Jocul are loc în regatul Ciupercilor, unde Mario și fratele său Luigi pornesc într-o călătorie periculoasă pentru a o salva pe prințesa Peach de inamicul șopârla Bowser. Datorită saltului său caracteristic în cap, agilității și determinării, Mario devine simbolul eroului pozitiv. Poate îl cunoașteți și din jocul de curse Mario Kart™, unde concurenții colectează obiecte în timpul cursei cu cart-uri.

Eroul din jocul video într-un film

Spre bucuria a mii de copii și a părinților lor, a ajuns în cinematografe un hit cu numele de Super Mario Bros Filmul! Această nouă încercare de a transforma lumea jocului într-un film este caracterizată de o acțiune bogată și o realizare colorată. Frații celebri, care lucrează ca instalatori, pornesc din nou să lupte împotriva răului în Regatul Ciupercilor pentru a o salva pe prințesa Peach. În film apar o serie de personaje iconice, cum ar fi Toad, prințesa Daisy, Yoshi, Wario, Donkey Kong, Koopa Troopa și multe altele!

Produse tematice pentru micii fani

Super Mario™ este popular în rândul copiilor din întreaga lume. Și de ce este așa? Acest joc legendar, acum și un film, oferă multe aspecte care atrag ușor copiii și ajută la formarea imaginației lor. Cu siguranță, ei sunt atrași de grafica animată, care este foarte atractivă prin diversitatea și culorile sale. Micilor fani le place, de asemenea, să se identifice cu personajele lor preferate. Aventurile pline de sărituri, colectarea de monede, super-puteri și lupta împotriva răului fac din Mario și Luigi adevărați eroi în ochii copiilor! Grație gamei noastre largi de produse cu tematica Super Mario™ și Mario Kart™ copiii dvs. se pot alătura lumii aventuroase a personajului lor preferat.