Caiet Electronic Secret Harry Potter

Codul produsului: SD50HP

Caiet Electronic Secret Harry Potter

Livrare gratuită!
Dezvoltă creativitatea
Oferiți copiilor un caiet electronic secret pentru a-și păstra cele mai mari secrete! În compartimentul securizat cu o parolă de 4 cifre, copiii își pot ascunde notițele cu cea mai mare încredere! mai mult
În stoc
225 Lei
Alege o altă licență

Despre eroi

Nu este un secret, copiii iubesc Harry Potter! Du-i într-o aventură palpitantă în lumea vrăjitoriei și magiei plină de fantezie, mister și minuni alături de personajele lor preferate, cum ar fi Harry, Hermione, Ron și multe altele! Lasăți copiii să evadeze din realitate și să-și exploreze imaginația, să-și stimuleze creativitatea și să descopere magia care zace în ei! Ți-ai luat deja pălăriile de vrăjitor și baghetele magice? Este timpul! „Următoarea oprire: Hogwarts!“.

Toate produsele Harry Potter licențiate

Despre produs

Acest minunat jurnal electronic va încânta pe toți cei care își păstrează secretele. Jurnalul electronic poate fi blocat cu un cod de 4 cifre. În jurnal există un compartiment secret cu un adorabil carnet de notițe pentru a păstra notițele confidențiale ale copiilor departe de ochii curioși. Jurnalul oferă și alte funcții distractive, cum ar fi dictafonul, modulatorul de voce, rama pentru fotografii sau efectele sonore magice. Pachetul include și un stilou. Și când copiilor li se termină paginile? Este suficient să înlocuiți carnetul cu unul nou.

Jurnalul este alimentat de trei baterii de 1,5 V AA/LR6 (nu sunt incluse în pachet). Compartimentul se deschide cu o șurubelniță (nu este inclusă în pachet).


Secretele copiilor îi ajută să se separe de lumea adulților, ceea ce este un pas important în construirea identității proprii. Lăsați-i să-și păstreze comorile sau notițele. Mulți copii se simt mai bine când pot exprima gândurile într-un loc sigur fără prejudecăți. Respectați secretele inofensive ale copiilor și consolidați astfel relația de încredere cu ei.

Caracteristici cheie

  • Jurnal electronic secret Harry Potter
  • Permiteți copiilor să-și păstreze notițele secrete într-un loc sigur
  • Deblocarea jurnalului cu un cod de 4 cifre
  • (Parola inițială este 0000, ușa trebuie să fie deschisă pentru a schimba parola. Apăsați lung butonul de deblocare pentru a introduce 4 numere noi, apoi veți auzi un sunet de verificare.)
  • Carnet de notițe și stilou incluse în pachet (posibilitatea de a înlocui carnetul)
  • Dictafon și modulator de voce
  • Ramă pentru fotografii
  • 10 efecte sonore magice
  • Alimentare: 3x 1,5 V baterii tip AA/LR6 (nu sunt incluse în pachet), compartimentul se deschide cu o șurubelniță (nu este inclusă în pachet)
  • Dimensiuni aproximative ale jurnalului: ‎12 x 20 x 3,7 cm

Parametri

Vârsta recomandată De la 6 ani
Licență Harry Potter
Dimensiune pachet 27.6 x 6.8 x 24.1 cm
Greutate pachet 537 g
Baterii 3x baterii de 1,5 V tip AA/LR6 (nu sunt incluse în pachet)
Conținut pachet 1x jurnal electronic secret, 1x caiet, 1x stilou
Garanție 2 ani