Consolă de Joc Compact II Cyber Arcade Batman 2,5" (6,35 cm) - 150 de jocuri

Codul produsului: JL2367BAT

Consolă de Joc Compact II Cyber Arcade Batman 2,5" (6,35 cm) - 150 de jocuri

Livrare gratuită!
Distracție pentru călătorii
Luați cu voi micul vostru univers de jocuri portabil oriunde. Jocuri de acțiune, logice, de aventură și multe altele. Toate într-un singur loc, de dimensiuni de buzunar. Un accesoriu grozav pentru copii în timpul călătoriilor sau în momentele lungi de plictiseală. 140 de jocuri + 10 jocuri cu tematică Batman. mai mult
În stoc
225 Lei
Alege o altă licență

Despre eroi

Batman alias Bruce Wayne este o legendă iconică de câteva decenii! Este un supererou care luptă împotriva răului în Gotham, deși nu are nicio superputere. În schimb, se bazează pe inteligența sa, dispozitive, abilități de luptă și costumul Bat pentru a-și învinge inamicii. Personalitatea întunecată și misterioasă a lui Batman inspiră mulți tineri fani care vor să facă parte din aventurile sale pline de acțiune.

Toate produsele Batman licențiate

Despre produs

Consola de jocuri de buzunar cu toate jocurile clasice într-un singur loc. Include 150 de jocuri video preinstalate cu grafică de 16 biți - 140 de jocuri clasice + 10 jocuri tematice. Puteți juca jocuri sportive, de acțiune, logice, de aventură, platforme și multe altele, care vor fi utile în momentele de plictiseală. Vânați monștri, evitați capcanele, marcați goluri și câștigați curse - ore de distracție pentru toată lumea! Datorită dimensiunilor compacte, copiii pot lua cu ușurință consola de jocuri oriunde cu ei. În plus, o veți aprecia ca un minunat accesoriu de călătorie sau în timpul așteptărilor lungi, când aveți nevoie să distrați copiii și să-i mențineți liniștiți. Consola are un display LCD color de 2,5" (6,35 cm) și un difuzor încorporat cu volum reglabil.


Consola este alimentată cu trei baterii de 1,5 V AAA/LR03 (nu sunt incluse în pachet). Pentru o performanță mai bună, utilizați baterii alcaline, deschideți compartimentul bateriei cu o șurubelniță (nu este inclusă în pachet).

Călătoriile sau așteptările lungi nu sunt întotdeauna o experiență plăcută pentru copii. Încercați să-i distrați, astfel încât timpul să treacă mai repede și voi și copiii să puteți fi mai liniștiți. Jocul ocazional sub supravegherea părinților nu trebuie neapărat să însemne crearea unei dependențe și timp ineficient pentru copii. Familiarizarea cu tehnologia poate contribui la dezvoltarea mai rapidă a înțelegerii lumii digitale.

Caracteristici cheie

 • Tema Batman
 • Consola de jocuri de buzunar
 • 150 de jocuri predefinite: 140 de jocuri clasice + 10 jocuri tematice 
 • Minunat pentru călătorii pentru a distrage copiii
 • Scutește momentele de așteptare lungă
 • Jocuri video clasice într-un singur loc - sporturi, acțiune, logică, arcade, platforme, aventură și multe altele
 • 2,5" (6,35 cm) color ecran LCD
 • Procesor de 8 biți cu grafică de 16 biți
 • Alimentare: 3x baterii de tip AAA/LR03 (nu sunt incluse în pachet), pentru o performanță mai bună, utilizați baterii alcaline, deschideți compartimentul cu o șurubelniță (nu este inclus)
 • Consolă compactă pe care o puteți lua oriunde cu voi în rucsac sau buzunar
 • Dimensiuni produs: 12,4 x 6,4 x 2 cm
 • Difuzor încorporat cu volum reglabil
 • Introducerea tehnologiei digitale pentru copii mici

Video

Parametri

Vârsta recomandată De la 3 ani
Licență Batman
Dimensiune pachet 16 x 5 x 23 cm
Greutate pachet 140 g
Baterii 3x baterii de 1,5 V tip AAA/LR03 (nu sunt incluse în pachet)
Conținut pachet 1x consolă de jocuri
Garanție 2 ani