Lanterna cu Proiector Patrula cățelușilor

Lanterna cu Proiector Patrula cățelușilor Lanterna cu Proiector Patrula cățelușilor Lanterna cu Proiector Patrula cățelușilor Lanterna cu Proiector Patrula cățelușilor
Codul produsului: LTC050PA

Lanterna cu Proiector Patrula cățelușilor

Dezvoltă creativitatea
Preț avantajos!
Povestiți-le copiilor povești înainte de culcare într-un mod cu totul neobișnuit. Luminați pe perete, rotiți discul și lăsați povestea Spider-Man să prindă viață prin imagini direct la dvs. acasă! 24 de imagini pe trei discuri. Funcționează și ca o lanternă practică. mai mult
În stoc
85 Lei
Alege o altă licență

Despre eroi

Fenomenul mondial Patrula Cățelușilor a câștigat inimile copiilor de toate vârstele datorită eroilor! Nu este doar o poveste captivantă despre misiuni de căutare și salvare care atrage atenția copiilor, dar grafica colorată și melodia atractivă adaugă la farmecul desenului animat. Personajele adorabile, precum Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma și liderul uman al echipei lor, Ryder, au câștigat un loc în inima fiecărui copil din întreaga lume. Copiii dvs. vor fi absolut încântați de orice lucru legat de acești prieteni blănoși iubiți.

Toate produsele Patrula cățelușilor licențiate

Despre produs

Mulțumită celor 24 de imagini de pe trei discuri, copiii pot urmări cum povestea eroilor lor preferați prinde viață chiar în camera lor. Pur și simplu introduceți discul în compartiment (doar unul odată) și schimbați imaginile prin învârtire ușoară. Creați propriile scenarii prin imagini care se succed într-o ordine logică. Proiectați în întuneric pe perete sau pe tavan și transformați camera dvs. într-un mic teatru. Acest proiector 2 în 1 funcționează ca o lanternă practică cu o lumină albă LED blândă, după îndepărtarea discului, ceea ce este util pentru copii în drumul lor nocturn la baie sau în căutarea unui jucărie de pluș.


Lanterna cu proiector este alimentată de trei baterii de 1,5 V de tip AG13/LR44 (inclus în pachet). Pentru înlocuirea viitoare a bateriilor, deschideți compartimentul cu o șurubelniță (nu este inclus în pachet).

Crearea de povești este un instrument excelent pentru stimularea creativității la copii. Această activitate nu este doar distractivă, ci ajută și la dezvoltarea abilității de a gândi în afara cutiei. De asemenea, dezvoltă o serie de abilități, cum ar fi imaginația și exprimarea verbală.

Caracteristici cheie

 • Tema Patrula cățelușilor
 • 2 în 1 lanternă cu proiector
 • 24 de imagini pe 3 discuri (8 pe fiecare)
 • Mod neconvențional de a povesti povești
 • Crearea propriilor povești
 • Stimularea creativității, dezvoltarea imaginației și a exprimării verbale
 • Ordinea logică a imaginilor care se succed
 • Teatru în întuneric pe tavan sau pe pereții camerei
 • Dacă este necesar, puteți seta distanța focală prin rotirea părții frontale
 • Lanterna practică cu lumină LED (albă delicată) după îndepărtarea discului
 • Dimensiuni produs: 3,7 x 3,7 x 11,5 cm
 • Alimentare: 3x 1,5 V baterii tip AG13/LR44 (incluse în pachet), pentru înlocuirea viitoare a bateriilor, deschideți compartimentul cu o șurubelniță (nu este inclusă în pachet)

Video

Parametri

Vârsta recomandată De la 3 ani
Licență Patrula cățelușilor
Dimensiune pachet 10 x 5 x 18 cm
Greutate pachet 69 g
Baterii 3x baterii de 1,5 V de tip AG13/LR44 (sunt incluse în pachet)
Conținut pachet 1x lanternă proiector, 3x discuri cu imagini (8 pe fiecare)
Garanție 2 ani