Lumină de Noapte cu Difuzor Regatul de gheață

Lumină de Noapte cu Difuzor Regatul de gheață Lumină de Noapte cu Difuzor Regatul de gheață Lumină de Noapte cu Difuzor Regatul de gheață Lumină de Noapte cu Difuzor Regatul de gheață Lumină de Noapte cu Difuzor Regatul de gheață
Codul produsului: NS01FZ

Lumină de Noapte cu Difuzor Regatul de gheață

Pentru un somn liniștit
Idee de cadou
Asigurați-vă copiii dumneavoastră de un somn fără griji datorită luminii blânde și muzicii sau poveștii plăcute. Difuzorul are funcția de oprire automată a luminii după 15 minute. mai mult
În stoc
109 Lei
Alege o altă licență

Despre eroi

Iubitele surori Elsa și Anna, amuzantul om de zăpadă Olaf, Kristoff și prietenul său ren Sven îi vor conduce pe copiii dvs. în lumea fantastică a Regatului de gheață, plină de peisaje cu zăpadă uimitoare și de povești incredibile. Fiecare copil va porni cu entuziasm în această călătorie palpitantă alături de personajele sale preferate. Fie că dansează, cântă, poartă costume sau se joacă cu jucării din această lume - pur și simplu aduceți-vă micii fani în regatul Arendelle.

Toate produsele Regatul de gheață licențiate

Despre produs

Vă prezentăm boxa cu lumină de noapte încorporată – soluția perfectă 2 în 1 pentru un somn liniștit. Această lumină LED eficientă din punct de vedere energetic dispune de funcția de schimbare a culorilor, oferind copiilor o iluminare ușor calmantă. Trebuie doar să apăsați partea de sus a figurinei pentru a aprinde sau a stinge lumina. Boxa are, de asemenea, funcția de oprire automată a luminii după 15 minute, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că lumina va rămâne aprinsă toată noaptea. Prin intermediul cablului de 3,5 mm Aux-in (inclus în pachet), puteți conecta cu ușurință orice dispozitiv audio echipat cu un conector Aux-in. Astfel, copiii pot asculta poveștile lor preferate sau muzică liniștitoare înainte de culcare.


Boxa cu lumină de noapte este alimentată de trei baterii de 1,5 V AAA/LR03 (nu sunt incluse în pachet). Compartimentul pentru baterii se deschide cu o șurubelniță (nu este inclusă în pachet).

Lumina de noapte și muzica plăcută sau poveștile de noapte bună pot ajuta copiii nu numai să adoarmă mai ușor și să se simtă în siguranță, dar pot crea și o rutină seară plin de liniște înainte de culcare.

Caracteristici cheie

 • Figurina Elsa (Regatul de gheață)
 • Lumină de noapte și boxă 2 în 1 cu personajul preferat
 • Lumină LED cu economie de energie care schimbă culorile
 • Oferă o iluminare calmantă
 • Redați copiilor lor poveștile preferate sau muzică relaxantă de noapte bună
 • Promovează un somn mai liniștit
 • Funcție de oprire automată a luminii după 15 minute
 • Boxa se aprinde prin apăsarea unui buton pe partea de jos a dispozitivului
 • Pentru a aprinde sau a stinge lumina, apăsați personajul
 • Cablu de 3,5 mm Aux-in (inclus în pachet) pentru conectarea dispozitivelor audio echipate cu un conector Aux-in (dispozitivul audio nu este inclus)
 • Dimensiuni aproximative: ‎7 x 7 x 17,1 cm
 • Alimentare: 3x 1,5 V baterii tip AAA/LR03 (nu sunt incluse în pachet), compartimentul pentru baterii se deschide cu o șurubelniță (nu este inclusă în pachet)

Parametri

Vârsta recomandată De la 3 ani
Licență Regatul de gheață
Dimensiune pachet 12 x 9.5 x 19 cm
Greutate pachet 180 g
Baterii 3x baterii de 1,5 V tip AAA/LR03 (nu sunt incluse în pachet)
Conținut pachet 1x lumină de noapte cu difuzor, 1x cablu Aux-in
Garanție 2 ani