Minge de Sărit Gonflabilă Roz de 45 cm Patrula cățelușilor

Codul produsului: BG040PAG

Minge de Sărit Gonflabilă Roz de 45 cm Patrula cățelușilor

Preț avantajos!
Oferiți copiilor dvs. distracție pe o minge de sărit cu personajele lor preferate. Mingea este ideală pentru copiii cu vârsta între 3 și 6 ani și se poate umfla ușor folosind pompa manuală inclusă – doar patru minute și copilul dvs. poate începe să se distreze! mai mult
În stoc
99 Lei

Despre eroi

Fenomenul mondial Patrula Cățelușilor a câștigat inimile copiilor de toate vârstele datorită eroilor! Nu este doar o poveste captivantă despre misiuni de căutare și salvare care atrage atenția copiilor, dar grafica colorată și melodia atractivă adaugă la farmecul desenului animat. Personajele adorabile, precum Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma și liderul uman al echipei lor, Ryder, au câștigat un loc în inima fiecărui copil din întreaga lume. Copiii dvs. vor fi absolut încântați de orice lucru legat de acești prieteni blănoși iubiți.

Toate produsele Patrula cățelușilor licențiate

Despre produs

Mingea de sărit, cu dimensiunea sa ideală de 45 cm în diametru, se potrivește foarte bine copiilor cu vârsta cuprinsă între 3–⁠6 ani. Datorită celor două mânere ușor de prins, care permit copiilor să își mențină echilibrul în timpul săriturilor, mingea este sigură, totuși recomandăm supravegherea unui adult. Pentru o manevrare mai ușoară, pachetul include o pompă manuală de umflat, astfel încât copilul dumneavoastră să se poată distra în doar câteva minute!


Unul dintre cele mai mari avantaje ale mingii de sărit este că încurajează copiii să facă mișcare și dezvoltă abilități motorii importante. Prin sărituri, copiii își îmbunătățesc echilibrul și coordonarea, precum și forța în picioare și în centrul corpului. În plus, este foarte distractiv!

Caracteristici cheie

  • Temă Patrula cățelușilor
  • Sprijină dezvoltarea abilităților motorii
  • Distracție și exercițiu în același timp
  • Dimensiune ideală (45 cm) pentru vârsta 3–6 ani
  • Sigură: mânere ușor de prins
  • Umflare ușoară în mai puțin de 4 minute cu pompa manuală inclusă
  • Capacitate de încărcare până la 50 kg
  • Fabricată din material durabil și rezistent
  • Copiii ar trebui să se joace sub supravegherea unui adult
  • Acest produs trebuie utilizat doar pe o suprafață plană, evitați toate suprafețele ascuțite, rugoase și terenul înclinat

Video

Parametri

Vârsta recomandată De la 3 ani
Licență Patrula cățelușilor
Dimensiune pachet 20 x 8 x 25 cm
Greutate pachet 660 g
Baterii -
Conținut pachet 1x minge gonflabilă, 1x pompă de aer
Garanție 2 ani