Mini Robot Power Dinozaur

Codul produsului: ROB02DINO

Mini Robot Power Dinozaur

Preț avantajos!
Un mini prieten robotic pentru cei mici! Dinozaurul poate repeta ceea ce spun copiii, răspunde la aplauze și chiar poate dansa. Cu aspectul său adorabil, va cuceri inimile tuturor copiilor. mai mult
În stoc
85 Lei

Despre eroi

Copiilor dvs. le plac poveștile despre dinozauri? Creaturi preistorice care fascinează prin mărimea, puterea și epoca din care provin. Aceste creaturi sunt admirate nu numai pentru măreția lor, dar pentru mulți devin prieteni adorabili în călătoria zilnică prin copilărie. Explorați produsele noastre cu dinozauri și introduceți copiii în lumea aventuroasă a trecutului.

Toate produsele Dinozauri licențiate

Despre produs

Vă prezentăm Power Dinozaur Mini, un dinozaur robotic adorabil, care este foarte ușor de controlat! Dinozaurul reacționează la diverse comenzi în funcție de poziția capului său. Trebuie doar să îndoiți capul în jos pentru modul de înregistrare, când repetă ceea ce copiii îi spun. Rotind capul în sus, va reacționa la aplauze - o bătaie de palme îl va mișca înainte, două bătăi înapoi și trei bătăi îl vor face să danseze. Poziția capului în mijlocul robotului îl va opri. Cu diferite efecte sonore și luminoase, inclusiv ochi LED luminoși, mini dinozaurul robotic va deveni prietenul preferat al copiilor dvs. Cu dimensiunea de 12 cm, este ușor să îl luați oriunde cu voi.


Mini robotul este alimentat de două baterii de tip AAA/LR03 (nu sunt incluse în pachet). Pentru a deschide compartimentul bateriei, folosiți o șurubelniță (nu este inclusă în pachet).

Jucăriile robotice stimulează creativitatea și imaginația prin jocuri interactive. Ele aduc bucurie și distracție, în timp ce dezvoltă abilitățile motorii și învață copiii să lucreze cu tehnologia simplă.

Caracteristici cheie

 • Power Dinosaur Mini - dinozaur robotic adorabil
 • Jucărie interactivă care îi distrează pe cei mici
 • Aduce bucurie și în același timp dezvoltă abilitățile motorii
 • Introduce copiii în tehnologia simplă
 • Îndeplinește diverse comenzi în funcție de poziția capului său
 • Capul în jos: modul de înregistrare - repetă după copii
 • Capul în sus: reacționează la aplauze - 1 dată = înainte / 2 ori = înapoi / 3 ori = dans
 • Capul în mijloc: robotul se oprește
 • Numerose efecte sonore și luminoase: ochii săi luminează cu LED-uri și îi conferă un aspect foarte adorabil
 • Alimentare: 2x 1,5 baterii de tip AAA/LR03 (nu sunt incluse în pachet), deschideți compartimentul bateriei cu o șurubelniță (nu este inclusă în pachet)
 • Dimensiuni aproximative: 11 x 7 x 12 cm

Parametri

Vârsta recomandată De la 3 ani
Licență Dinozauri
Dimensiune pachet 12.5 x 8 x 13.5 cm
Greutate pachet 150 g
Baterii 2x baterii de 1,5 V de tip AAA/LR03 (nu sunt incluse în pachet)
Conținut pachet 1x robot Power Dinozaur Mini
Garanție 2 ani