Reclamații și returnarea produselor

Reclamații

Dacă pachetul este vizibil deteriorat la primirea de la curier, nu-l acceptați și informați-ne prin e-mail.

Dacă, după deschiderea pachetului, descoperiți că produsul este deteriorat sau incomplet, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil și serviciul nostru pentru clienți va rezolva reclamația. Aceeași procedură este valabilă și în cazul reclamațiilor în termenul legal de 2 ani. Ne puteți contacta la adresa de e-mail info@lexibook.ro.

 

Returnarea produselor

Dacă ați decis să vă retrageți din contract și să returnați produsul, puteți face acest lucru în termen de 30 de zile de la primirea acestuia. Produsul trebuie să fie în stare bună și neutilizat. Pentru a vă retrage din contract, trebuie doar să completați acest formular de returnare. Pentru a vă ușura munca, puteți scana codul QR de pe nota de livrare a pachetului sau să faceți click pe linkul din e-mail pe care l-ați primit atunci când pachetul a fost trimis. Atunci datele dvs. vor fi deja precompletate în formular.

După completarea formularului, vă vom trimite prin email o etichetă de returnare. Vă rugăm să ambalați cu grijă produsele pe care doriți să le returnați, lipiți eticheta imprimată pe pachet și includeți nota de livrare din comanda originală în pachet. Duceți coletul la cea mai apropiată filială DHLhttps://finder.dhlparcel.com.

Returnarea pachetului la noi este gratuită.

 

Vă vom returna banii în cont în cel mult 14 zile. Rambursarea banilor va fi efectuată în contul pe care l-ați indicat în formularul online.